Vælg et online quicklån og undgå banken

Når du skal vælge at låne penge, kan det være en fordel for dig at tænke på de mange online muligheder. Hvis du i forvejen ønsker at undgå din bank i forhold til lån, kan du med fordel gøre dette, og vælge en løsning online i stedet. Der er mange udbydere online, og mulighederne er derfor alsidige. Herunder finder du ulemper ved løsningen hos din bank og fordele ved at vælge en løsning online:

Ulemper ved at vælge lån via bank

Din bank er det trygge sted for dine penge, og måske du også har en fantastisk bankrådgiver. Der kan dog være en oplevelse af ulemper ved at låne penge af din bank. Her er listet nogle af dem:

  • Det er en langsommelig proces: Det kan være en langsommelig oplevelse at låne penge hos din bank. Det kan kræve flere aftaler med fysisk fremmøde, og på trods af dette er du ikke en gang garanteret et lån.
  • Du skal forsvare dit lån: Din bank vil ofte høre grundlaget for, at du vil låne penge. Du skal derfor sidde og forsvare dit ønske om et lån, over for et menneske, der mest er på bankens side, i forhold til om det lyder forsvarligt at give dig pengene mellem hænderne.
  • Din bankrådgiver bestemmer: Det er din bankrådgiver, der bestemmer, om han eller hun mener, at det er en god idé. Du er derfor ikke beslutningstageren, og for nogle kan det føles som et personligt angreb at få at vide, på baggrund af de tanker og idéer, du har, at det ikke er en god nok grund til at låne dig penge.
  • Der kan opstå krav om pantsættelse af dine værdigenstande: Banken kan kræve, at du pantsætter dine værdigenstande, hvis du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet. Det kan skabe en følelse af mistillid fra bankens side, da det kan få lyden af, at banken fortsat vil kræve, også selvom du ikke skulle have penge i den anden ende.

Fordele ved at vælge quicklån online

Når du tager et lån uden om din bank, kan du styre alt det selv, som du ikke kan gennem din bank. Der er derfor følgende fordele ved at optage et quicklån online:

  • Behandlingstiden er hurtig: Et quicklån er en hurtig metode til at låne penge. Behandlingstiden er hurtig og online, og du kan på samme dag få pengene mellem hænderne.
  • Du kan ordne det, når det passer dig: Det er muligt at sætte dig og optage et quicklån uanset tidspunkt og sted. Det er altså fuldstændigt fleksibelt og tilrettelagt din livssituation.
  • Du bestemmer helt selv: Du bestemmer helt selv, hvor meget du vil låne, op til den øvre quicklånsgrænse, og der er ikke nogen, der fortæller dig og giver dig lov. Du er din egen herre, og du giver dig selv et ansvar, uden at skulle sætte dine andre værdigenstande i spil.

33.656 kommentarer