Tag et online lån på internettet

Der findes i dag mange muligheder for at tage et online lån. Det mest kendte er nok et Kviklån som kommer i flere varianter og går også under navnene microlån, smslån og lignende navne. 

Et kviklån er kendetegnet ved at det er hurtigt og nemt at låne og man har pengene på sin konto indenfor få timer. Samtidig stilles der ikke spørgsmål til hvad lånet skal bruges til og der er heller ingen krav om sikkerhed. Ofte vil de være lidt dyrere end hvis du tager et lån i banken. Det skyldes det manglende krav om sikkerhed. Et kviklån skal ofte betales tilbage indenfor et par måneder og oftest lånes der kun små beløb.

Rentefri lån

Det er også muligt at tage et online lån i mange butikker. Det er især det større supermarkeder, elektronik og møbelbutikker der tilbyder et online lån. Nogle af lånene tilbydes rentefrit og er i princippet gratis, hvis man ser bort fra oprettelsesgebyret og man får betalt lånet tilbage som aftalt. Inden man tager et af de rentefrie lån, er det en god ide at sikre at man har pengene til at tilbagebetale til tiden. Banken tjener nemlig deres penge, hvis du glemmer et afdrag eller betaler forsent. Der ligger en god analyse bag, der fortæller dem at det godt kan betale sig. At der er tilstrækkelig med personer, der glemmer at få deres afdrag sat til automatisk at blive betalt og de derfor får et automatisk rykkergebyr eller slet ikke kan betale. 

Men husker du at betale til tiden, er det et rigtig godt online lån. 

Læg et grundigt budget

Start med at lægge et budget inden du låner, så du ved hvad du har af penge til at afbetale dit lån. Find ud af hvad du har af indtægter og hvad du har af udgifter. Forskellen er i princippet hvad du kan betale om måneden, men sørg for at der er luft i budgettet. Både til en kop kaffe med vennerne i ny og næ, men også til hvis der opstår noget uforudset. Er der ikke plads til det er du meget sårbar økonomisk. Har du flere lån bør du samtidig overveje, om det kan betale sig at slå nogle af lånene sammen. 

 1. laan5000.dk
 2. detperfektelaan.dk
 3. Kviklaan2020.dk
 4. forbrugslaan2020.dk
 5. laan2020.dk
 6. Guide-til-kviklaan.dk
 7. Guide-til-laan.dk
 8. laan-til-ferie.dk
 9. laan-til-forsikring.dk
 10. laan-til-hus.dk
 11. laan-til-mad.dk
 12. Laan-til-rejse.dk
 13. laan-til-studie.dk
 14. laan-til-toej.dk
 15. laan-til-udgifter.dk
Scroll to Top