Red din økonomi med disse to råd

Det der med at gå om drømme om noget er langt fra en ny opfindelse. Så længe vi mennesker har eksisteret har vi drømt om nye- og bedre tilstande. Nogle drømmer om at rejse langt væk og starte på en ny, mens andre drømmer om at købe en ny bil, kjole eller gryde til køkkenet – men uanset hvilken form for drøm du går og har, så er det oftest de samme ting der holder dig tilbage, gåpåmod og penge. 

Gåpåmod er noget der skal komme indefra og det er ikke noget denne artikel lige kan vende op og ned på i en fart. Penge til gengæld, er en utroligt fin størrelse, og hvis man har de rigtige tips og tricks er det faktisk slet ikke specielt svært at spare dem op og få dem til at vokse – og det er det denne artikel griber fat i. 

Nedenfor finder du to gode råd til hvordan du kan spare lidt ekstra op, og få købt de ting som du nu engang går og drømmer om.

Første råd: Har du mere end hvad godt er?

De fleste mennesker har en lille \’hoarder\’ gemt i os, altså et menneske der har utroligt svært ved at skille sig af med ting de tidligere har købt. Men lige så svært dette kan være, lige så effektivt kan det være til at holde gang i det økonomiske økosystem. 

Ved at sælge ud af alle de ting som du bare holder fast på for at gøre det, kan du booste din økonomi markant. Dette trick duer selvfølgelig kun indtil du har sendt alt den gamle skrammel afsted med posten, derefter må du kigge efter nye løsninger. 

Andet råd: Abonnementer og Lån

Er en af de ting der virkelig sluger mange penge for os mennesker er abonnementer som vi ikke har gavn af. Det kan være alt fra HBO til dit fitnessabonnement – hvis du ikke bruger det, sluger det bare penge direkte væk fra din konto. En god måde at sikre sig det på, er ved at bruge Har jeg brugt det den seneste måned? testen. 

Quicklån er også en løsning på en økonomisk krise, men bør kun bruges i tilfælde af at du står og skal bruge substantielle summer lige her og nu, for kviklån og alle andre lån kommer ikke uden en risiko – disse penge skal jo betales tilbage på et tidspunkt, og det skal du være klar over fra start.

Scroll to Top