Lån til hvis du mangler penge her og nu

Leder du efter et lån? 

Der kan være mange grunde til at få et lån. Det kan give dig de penge du mangler til at udleve dine drømme. Det kan være alt i det små som at duh ar svært ved at betale huslejen eller at du ikke ved om du har penge til dit træninscenter.

Det kan også være noget større, som hvis du ønsker at tage ud at rejse, skal til at købe bil eller mangler penge til indskud til en lejlighed. Det kan være meget der gør det, men det er vigtigt at lånet er på dine præmisser, så du er sikker på at få den hjælp du skal bruge. Hvis du er RKI registreret kan det være svært at finde lån.

Det betyder nemlig at du er blevet registreret som en dårlig betaler, hvis du ikke har været god til at betale lånet tilbage når du har skullet. Du bliver ofte registreret hvis du har brugt reglerne som dig og din bank er blevet enige om. Det kan skade dine muligheder for at få lån andre steder, for hvis du er registreret som en dårlig betaler er det få banker der vil tage imod din forespørgsel.

Det kan dog være problematisk hvis du står i pengemangel lige nu og her og ikke ved hvad du skal gøre. 

Få et kviklån på trods af RKI

Hvis du mangler penge er et kviklån en god måde at få penge nu og her. Det giver dig nemlig pengene med det samme og du kan selv bestemme hvordan du får dem udbetalt. På rki lån kan du også få et kviklån lige gyldigt om du er registreret på RKI eller ej.

Så behøver du ikke bekymre dig om økonomien længere. Det er et pantelån, hvilket betyder at du afleverer en genstand af værdi som en sikkerhed for, at du betaler pengene tilbage. Det kan være en nem måde for dig at få lånet med det samme.

Du kan helt selv bestemme retningslinjerne for det. Der er nemlig ingen binding, du bestemmer selv hvor længe lånet skal vare, så du kan betale tilbage præcis når du ved at du har pengene og ikke skal føle dig bundet af det. Der er også fuld diskretion, hvilket sørger for at det kun er de personer du gerne vil have til at kende til lånet der vil gøre det.

Så kan du få boostet din økonomi.

Scroll to Top